Bøkene

Utgivelser

Jeg skriver og skriver

Tre bøker er utgitt

Sporet fanger

En annerledes idrettshistorie

Dette er en bok om idrettsglede og suksess, forfatteren ble juniorverdensmester i langrenn. Men det er også en bok om seierens pris, om press og motsetninger, om stridende ambisjoner, en innenfrabok fra et miljø som er langt mer fylt og sammensatt enn vi utenfor ser og forstår, et miljø for stor innsats, store gevinster, og store tap. Og hovedpersonene er unge mennesker.


Forlag: Aschehoug

Lær skøyting

Dette er boken for alle som vil lære seg bedre skøyteteknikk, og dermed få større glede av å gå på langrenn. Her finner du en praktisk og grundig teknikkdel hvor Vibeke Skofterud viser skøyteteknikk ved hjelp av forklarende bildeserier.


I tillegg får du en innføring i skøytingens historie og skøytingens plass i skisporten fremover. Samt tips om utstyr, smøring, skirenn og trening utenom sesongen. Lær skøyting er oppfølgeren til den mye omtalte Lær klassisk langrenn, og er skrevet av tidligere norgesmester i langrenn Siri Halle, som nå holder populære skikurs over hele landet.


Boken passer for kvinner og menn i alle aldre som ønsker å lære mer om skøyteteknikk. Den er både nyttig for familier som ønsker å videreføre skiglede og skiteknikk til barna sine, samt mosjonister og utøvere som befinner seg på et høyere nivå.


Forlag: Cappelen Damm

Lær klassisk langrenn

Alt om klassisk skiteknikk og skitrening fra tidligere eliteskiløper og Learn2Ski-gründer, Siri Halle og nylig avdøde og tidenes mestvinnende landslagstrener, Inge Bråten. Bli bedre i staking, diagonalgang, dobbelttak med fraspark og utfor.


Enten du er på høyt nivå, viderekommet eller litt øvet passer denne boken for deg. Den har enkle instruksjoner og tydelige trinn-for-trinn bilder. Få ekspertenes skitreningsprogrammer, alternative treningsformer som styrke, løping, rulleski og sykling, tips om forberedelse til renn og turer, skismøring og utstyrsguide. Alt du trenger for bedre skitrening i langrennssløypa, og for bedre skiopplevelse i sporet.


Forlag: Cappelen Damm